Hjemmesider med WordPress

22-10-2018
Skive
WordPress er et af de største og mest brugervenlige gratis blog- og CMS-værktøjer i verden og det findes på dansk. Lær at bruge WordPress til at lave alt fra blogs, personlige hjemmesider, firmasider og evt. webshops. Du lærer de vigtigste indstillinger, forskellige plugins, lidt om søgemaskineoptimering og prøver at sætte forskellige typer af hjemmesider op.

Forudsætninger: Du skal kunne bruge en computer til almindelige opgaver (Internet, tekstbehandling m.v.). Du må gerne medbringe din egen PC.

Du behøver ikke at have dit eget domæne og webhotel inden kursus start - vil du gerne vide mere om domæner og webhoteller se her: http://www.proseosolutions.dk/wordpress-kursus-info/

22-10-2018 kl. 18:00
Dennis Blomholt
lok. 25. Edb

Hækleværksted - let øvede

24-10-2018
Skive
Vi kommer til at arbejde med de forskellige masker og mønstre, der er inden for hækling. Der vil blive taget udgangspunkt i, hvad den enkelte kan og har lyst til. Underviseren har nogle forslag til, hvad vi kan arbejde med, men hvis der er nogle specielle ønsker, snakker vi om det. Har du nogle spørgsmål, kan du skrive til tinemikaelsen@gmail.com

Huskeliste SKAL downloades fra www.skive.aof.dk.

24-10-2018 kl. 19:00
Tine Mikaelsen
lok. 26

Hæklekursus

03-11-2018
Skive
Har du lyst til at lære at hækle eller har du lidt kendskab til det allerede?
På dette kursus får du kendskab til luftmasker, fastmasker og stangmasker.
Med disse masker kan du hækle næsten alt.

Du lærer at læse en opskrift og har du et hækleprojekt, kan du få hjælp til dette.
Du skal selv medbringe garn, hæklenål og godt humør.

Aakjærskolen
Frederiksgade 21

03-11-2018 kl. 10:00
Anette Vilsgård
Håndarbejdslokalet

LOF Skive
8270 Højbjerg
E: skive@lof.dk

Hellere dø af grin end ligegyldighed

14-11-2018
Skive
Foredraget handler om at springe ud i guldalderen, masser af liv, oplevelser, kaos, mindreværd, overraskelser, eksem, usikkerhed, spændinger, stive led, bagklog- skab, erfaring, kærlighed i flere niveauer, indre skønhed og varme, hvis man tør vælge det rigtige.
Om det grå gulds valg af gyldne øjeblikke, der får guldet til at skinne, og skaber en ny guldalder, frem for trivialitet, ensomhed, alenehed og rigtighed.

Et spændende og meget morsomt foredrag, der giver stof til eftertanke midt i en regnbyge af latter, og så får man noget med hjem, som man kan bruge. Allerede dagen efter foredraget kan man være i gang med at komme videre mod egne nye mål.
Foredraget er for alle aldre, men de der har børn eller børne- børn bliver positivt ramt som altid, når Gunnar Ørskov holder foredrag, hvor der tales om arbejdsliv, om samliv, om alene liv og et liv som efter- lønner.
Lidt om Gunnar Ørskov
- HUSK at blive ældre er bedre end alternativet, der- for skal vi vælge livet, nu vi har det. Foredraget handler også om de mange roller: At blive et par, forældre, svigerforældre, bedsteforældre, bed- ste forældres forældre, bedsternes eget bedste liv, bedst på jobbet, bedst til det liv, vi nu har valgt.

Hedemarken
Skyttevej 2

14-11-2018 kl. 19:00
Gunnar Ørskov
Hallen

LOF Skive
8270 Højbjerg
E: skive@lof.dk

Hækleværksted - let øvede

18-11-2018
10:00 Søndag
Skive
En dag med mulighed for at komme godt i gang med et nyt hækleprojekt, få hjælp til et projekt du er gået fast i, eller en dag, hvor du kan få ny inspiration. Det forventes, at du kan hækle og kender de forskellige grund masker. Har du nogle spørgsmål eller nogle specielle ønsker er du velkommen til at skrive til tinemikaelsen@gmail.com

Huskeliste SKAL downloades fra www.skive.aof.dk.

Søndag
18-11-2018 kl. 10:00