"Hatha-yoga med ro og hensyn" - Kursus i Roskilde

- prøv et af de populære søgeord, hvis du ikke fandt, hvad du søgte ...

Sorter efter:
Startdato
Vi er max 8 elever på dette hold. Du får undervisning i et af Roskildes roligste yoga-centre.
Det er aldrig for sent at starte til yoga, eller for sent at sætte sig et nyt mål. På holdet her kan du deltage, hvis du har brug for rolige omgivelser for at kunne fordybe dig i åndedrættet og kroppen. Vi arbejder både mentalt og fysisk med at skabe styrke, smidighed og balance. Gennem øvelser, dybe stræk og bevidst brug af åndedrættet bliver du stærkere, mere fleksibel og roligere i kroppen såvel som sindet.

Vi laver både liggende, siddende, balance og stående øvelser hvor du udvikler styrke, smidighed og koncentration. Om du har brug for ro, knas med knæ, ryg eller skuldre, så bliver der taget hensyn til dig. Alle klasser slutter med en afspænding. Tag lunt og behageligt tøj på.
FORUDSÆTNINGER:
Deltagere på små hold med hensynstagende undervisning skal skriftligt erklære, at de er berettiget til undervisning i det konkrete fag på særlige vilkår, hvor der tages individuelle hensyn. Underskriften er på tro og love, da det er deltagerens egen vurdering, der ligger til grund for, hvilket behov den enkelte har.

Ro's Kilde Helsecenter
Vindingevej 34 E

08-12-2021 kl. 10:45
Malene Deleuran
Prana-salen
21B8051

Roskilde Aftenskole
E: roskildeaftenskole@gmail.com

Styrke, smidighed og afstresning på én gang.
På holdet her træner du både krop, åndedræt og koncentration for at opnå større velvære og tilfredshed under hensyn til din krops tilstande. Gennem øvelser og bevidst brug af åndedrættet, bliver du stærkere, mere fleksibel og roligere i såvel kroppen som sindet.
Om du har ondt i ryggen, gigt, knas med knæene eller skuldrene, så bliver der taget hensyn til dig. Vi laver både liggende, siddende, balance og stående øvelser, hvor du både udvikler koncentration, styrke og smidighed.
Hver klasse afsluttes med en dejlig afspænding. Tag behageligt og lunt tøj på.

Spørgsmål til mine kurser og undervisning kan du stille på mail: falbeladen@gmail.com
Forudsætninger: Undervisningen på små hold er et særligt tilbud til dig, som har helbredsmæssige problemer og/eller lettereskavanker. For at deltage på disse hold, skal du underskrive en tro- og loveerklæring om, at du mener dig berettiget til undervisning i det konkrete fag, hvor der tages individuelle hensyn, eller harbehov i disse tider for et mindre hold.

Ro's Kilde Helsecenter
Vindingevej 34 E