Hjælp til ondt i ryg, lænd og skuldre

19-09-2018
Langå
Dette hold henvender sig til dig, der vil arbejde intensivt med de indre stabiliserende muskler omkring ryg, nakke, skuldre og bækken.
Undervisningen foregår på måtter i rygliggende, maveliggende. siddeliggende, siddende og stående stilling.
Alle der kan ligge på en måtte , kan deltage. Fysioterapeuten tilpasser øvelserne til dit niveau. Du opnår en sund holdning, der beskytter dine led.
Tempoet er roligt, så alle kan være med.

Kildevang
Randersvej

19-09-2018 kl. 18:30
Jakob Rosenrot
Aktivitetsrummet

LOF Langå
E: langaa@lof.dk

Hjælp til ondt i ryg, lænd og skuldre

19-09-2018
Langå
Tempoet er roligt, så alle kan være med.

Kildevang
Randersvej

19-09-2018 kl. 18:30
Jakob Rosenrot
Aktivitetsrummet

LOF Langå
E: langaa@lof.dk

Halløj på og bag Badehotellet v/Amalie Dollerup

14-11-2018
Randers C
Halløj på og bag Badehotellet v/Amalie Dollerup

Tag med en tur til 1930’ernes ferieidyl ved Vesterhavet, når Amanda-skuespilleren Amalie Dollerup tager tilhørerne med ind bag om den populære dramaserie Badehotellet.
Amalie Dollerup fortæller i første del af foredraget om sin vellykkede karrierevej og en succesfuld rutsjetur fra barnestjerne til tv-stjerne. I foredragets anden del fokuserer Amalie på Badehotellet og giver tilhørerne et unikt indblik i de nordjyske kulisser, og afslører også, hvilke scener der var de sjoveste og de sværeste at skyde.
Til sidst forkæler Amalie Dollerup også publikum med sine musikalske talenter og synger et par medrivende sange. Glæd jer til en hyggelig aften med Danmarks skuespiller-darling!
Amalie Dollerup har med TV2-serien Badehotellet fået et gennembrud som overklassepigen Amanda. Nu kan du møde den populære skuespiller og få et sjældent indblik i hendes skuespillerunivers og ikke mindst oplevelserne og scenerne i Badehotellet og seriens kulisser.

Fritidscentret
Vestergade 15
8900 Randers C

14-11-2018 kl. 19:00
Amalie Dollerup
Salen

AOF Randers
8900 Randers C
E: kursus@aofhuset.dk

Hvorfor taler vi dansk?

20-11-2018
Randers SØ
Selvfølgelig taler vi dansk i Danmark, hvad ellers – vil de fleste nok sige. Måske er vi bange for den engelske indflydelse, men for alvor tror vi ikke, at der kan tales andet end dansk i vores land. For 500 år siden var dansk kun ét blandt flere sprog i Danmark. I kirken og blandt de lærde var latin enerådende. Mange af landets indbyggere havde plattysk, norsk, islandsk eller færøsk som modersmål. Plattysk var handelssproget i hele Østersøområdet, og næsten alle danskere forstod plattysk. Så dansk var trængt. Men reformationen ændrede situationen. Bibelen skulle oversættes til folks modersmål, og ved gudstjenesterne skulle der synges salmer på modersmålet.
Arrangeres i samarbejde med Folkeuniversitetet

Kristrup Sognegård