"Partyholdet" - øvede

01-09-2019
18:30 Søndag
Randers C

Dette hold i selskabsdans er for øvede danseglade par.  Vi danser:  USA ROCK- VALS - JIVE - QUICKSTEP - CHACHACHA, TANGO og et par fællesdanse.
 "AFTERDANCE" med medbragt Hygge øl /vand.
Prisen pr. par er 1520 kr. og singler 760 kr. for 15 mødegange.
Ønsker i at vide mere kan Janna Clausen kontaktes på 2873 7800. www.jannaclausen@icloud.com

Rosenlund, Niels Ebbesens Gade 7 B
Niels Ebbesens Gade 7 B

Søndag
01-09-2019 kl. 18:30
Janna Clausen
Rosenlund, Niels Ebbesens Gade 7 B
920791
22,5

FOF Randers
E: adm@fof-randers.dk

02-09-2019
Randers C
For dig der er lidt mere sikker i de 5 grundlæggende principper end på ”lettere øvede” hold.

I undervisningen anvender vi forskellige småredskaber; vægtbolde, sit fit, foam ruller, pilates ringe, elastikker, små redondo bolde samt store stability bolde.
Målet er:

at man træner sig til noget nær den optimale kropsholdning. Det er her kroppen fungerer optimalt, og hvor man undgår spændinger og belastninger.
at man opnår større styrke og smidighed at styrken i de dybe stabiliserende muskler øges væsentligt at få en flottere holdning og smukkere bevægelser at få en større kropsbevidsthed og forståelse for træningens betydning.
at få balance i krop og sind. Øvelserne kombineres med "Pilates vejrtrækning", som modvirker stress.

Der er fleksible træningstider, så du naturligvis kan få alle dine betalte timer.

Underviserne har deres egen måde at undervise på, så man kan med fordel skifte imellem de udbudte hold.

FOF
J.V.Martins Plads 1

02-09-2019 kl. 11:00
Lene Hegaard Sørensen
FOF
17,5

FOF Randers
E: adm@fof-randers.dk

3 workshops: Find vej til din trivsel.

25-09-2019
Langå
Lær hvordan du kan understøtte din egen sindsro, sundhed og balance

Hvis du ikke trives, er i underskud, ked af det, uden retning i dit liv og måske oplever vedvarende sygdom og stress - så kan det være svært at mestre energien og overblikket til at sætte positive tiltag i værk.

På de tre workshops vil du få mulighed for en større indsigt i din tilstand, hvad der bidrager til den, motivation til at handle og viden om, hvordan du kan begynde at øge din trivsel, glæde og vitalitet.

Med afsæt i min egen historie med flere års lav energi, søgen, underskud, senere stress kollaps og autoimmun sygdom, til hvor jeg er i dag med større tillid og og kontakt til mig selv, vil jeg præsentere min tilgang til, hvordan du kan understøtte din egen sundhed. Ikke som et her-og-nu fix med hurtige råd, men et langsigtet og ærligt arbejde med at nærme dig selv og være tro mod den, du er - med større sindsro og balance som en naturlig konsekvens heraf.

Du får udleveret materiale omkring de emner, vi snakker om, så du har mulighed for at integrere principperne, når du kommer hjem i det daglige. Der vil være øvelser og oplæg til reflektion undervejs og rig mulighed for at spørge ind.

Over tre aftner går vi i dybden med temaerne herunder:

KURSUS 2092

Onsdag den 25. september 2019 -"Hvor står jeg nu, og hvor vil jeg hen?".
Før du kan begynde at flytte dig, må du vide, hvor du er, og have en indsigt i, hvor der er ubalance i dit liv eller din krop. Ved at få fat i det, der motiverer og er vigtigt for dig, får du et indre pejlemærke, som du kan lade dig guide efter. Dette arbejder vi med her.

KURSUS 2093

Onsdag den 9. oktober 2019 -"Hvad bidrager til min tilstand?".
Ligesom en plante, der ikke får den rette næring, sol, vand osv., så er der forhold, der gør, at du ikke trives. Ved at skabe klarhed om, hvor i dit liv du er i underskud, og måske har været det længe, kan du begynde at tage små sikre skridt i en retning mod et liv, der understøtter opfyldelsen af dine reelle behov.

KURSUS 2094

Onsdag den 23. oktober 2019 -"Hvad kan jeg gøre for at skabe trivsel i mit liv?".
Når du ved, hvor du vil hen, og du har indkredset, hvad der bidrager til din ubalance, kan du begynde at sætte ind på de relevante områder, feks ved justering i kost, livsstil, søvn, tid i naturen, de mennesker du omgås, bevægelse og motion og flere.

Husk at medbringe vand samt skrive/tegne-redskaber og noget at skrive på.
Vi bliver maks 8 deltagere.
Klokken 1900-2145 (med pause midt i).Kom gerne 5 minutter før.
Du kan sagtens deltage i én eller to af aftnerne, uden at have deltaget i de andre.

Du er velkommen til at skrive til mig påkontakt@kristofferkallesen.dkhvis du har spørgsmål og påwww.kristofferkallesen.dkkan du læse mere om mit arbejde som coach, hvor jeg hjælper mennesker i underskud og krise med at komme ind til deres egen sindsro og balance, gennem samtaler og forløb, naturlig bevægelses praksis og workshops.

Hver workshop koster 300 kr.,og tager du alle 3 er prisen 700 kr.

Kulturhuset
Bredgade
8870 Langå

25-09-2019 kl. 19:00
Kristoffer Kallesen
se opslag
2092, 2093, 2094

LOF Langå
8870 Langå
E: langaa@lof.dk

6 danske øer

17-03-2020
Randers SØ
Danmark er omkranset af hav og et væld af skønne øer.
Tag med på en fotorejse til nogle meget forskellige danske øer: Bornholm – Mors – Fur - Rømø
– Samsø – Endelave. En del af de danske øer er ganske små, her føles det, som om tiden
står stille, mens naturen folder sig ud. På andre bor der masser af folk, der er livligt og fyldt
med turister en del af året. Se de dejlige landskaber serveret med musik