"Eksamensangst - bliv klar til eksamen" - Kursus i Odense

- prøv et af de populære søgeord, hvis du ikke fandt, hvad du søgte ...

Sorter efter:
Startdato
Mange taler om at have eksamensangst – deres barn, måske dem selv? Langt de fleste af os kender til at være nervøs for at gå til eksamen – er man nu helt klar? For nogle udvikler det sig til præstationsangst og eksamensangst, som kan være skyld i, at man ikke får den uddannelse eller det liv, man ønsker sig. Kurset er både for dig, der er ung og for dig, der som voksen er i gang med uddannelse.
Dette kursus giver dig indsigt i metoder og konkrete redskaber, som du kan bruge med det samme.

Paarup Aftenskole
Pakhusgården 18