Ammevejledning 2 - de første uger efter fødslen

04-06-2019
Ammevejledning - Godt forberedt

Varighed: 3 timer inkl. pauser

Trine har stor erfaring med ammevejledning. Med Trines undervisning får du/I den viden og de værktøjer, der kan hjælpe jer til, at I kommer sikkert og trygt fra start med amningen. Amning kan føles som både allemandseje og ingenmandsland. Alle har en mening om det, og samtidig kan man føle sig helt alene! Trine arbejder målrettet efter at give dig/jer den rette vejledning og hjælp til at få etableret en vellykket amning. Amning kan for rigtig mange være opslidende, stjæle nattesøvnen og være årsag til mange frustrationer og tårer.
Du skal være forbedret, derfor starter kurset med en holdgang i den sidste del af graviditeten, og så er der mulighed for at mødes igen efter fødslen.

Trine vil specifikt vejlede dig/jer i sutteteknik, ammestillinger, barnets signaler, hud-til-hud-kontakt, hvad kan faderen bruges til, når det er mor, der ammer? Suttebrik, ømme bryster, sår og revner, narresut hvornår fra? Brystbetændelse, nedløbsrefleks samt efterveer og meget mere. Målet er at få etableret en vellykket amning. Mødegangene indeholder både konkret undervisning, øvelser/teknikker og det vigtigste er, at der er plads og tid til alle spørgsmål og snak.

Tilbuddet er naturligvis både til første- og fleregangsfødende. I er velkomne til at kontakte Trine, hvis du/ I har spørgsmål til undervisningen.

H.C. Andersensvej

04-06-2019 kl. 10:30
Trine Juul
Lille sal v/køkken

Ad den gamle træksti fra Næstved til Herlufsholm

26-06-2019
Næstved
I 1812 åbnede Den Danneskjoldske Kanal, som gjorde det muligt at transportere brænde i pramme fra skovene omkring Tystrup-Bavelse Søerne til København via Næstved og Karrebæksminde.
Pramsejladsen på Susåen fungerede i ca. 50 år, hvorefter sejladsen stoppede og anlæggene, i form af trækstier, kammersluser og slusehu-se, gradvist forsvandt.
Mellem Næstved og Herlufsholm er der stadig spor at se efter denne epoke i Susåens historie.

Rådmandshaven
Parkeringspladsen

26-06-2019 kl. 19:00
Rasmus Nielsen
P.plads v Fønikskryd

Ammevejledning 2 - de første uger efter fødslen

27-06-2019
Ammevejledning - Godt forberedt

Varighed: 3 timer inkl. pauser

H.C. Andersensvej

27-06-2019 kl. 10:30
Trine Juul
Lille sal v/køkken

Aqua-muskeltrim

30-08-2019
18:00 Fredag
Aqua-muskeltrim Næstved og Slagelse i varmtvandsbassin
Er du til trimning af krop og psyke på en særdeles behagelig, effektiv og velstruktureret måde i det varme og bærende element, så spring ud i det. Vandets modstand bruges som aktivt arbejdsredskab. Træning i vand er effektiv konditions- og muskeltræning med en yderst skånskom belastning af leddene.

Birkebjergparken
Birkebjerg Alle 8