"Saxofon, tværfløjte og klarinet - fra 7 år" - Kursus i København

- prøv et af de populære søgeord, hvis du ikke fandt, hvad du søgte ...

Sorter efter:

Optager løbende
I undervisningsaktiviteten tager vi udgangspunkt i den musik du bedst kan lide, dog med fokus på den rytmiske musik (Pop, Jazz, Rock, osv.) Vi arbejder både gehørsbaseret og med udgangspunkt i noder ligesom improvisation og den mere kreative og legende side af det at spille musik også tidligt vil komme til at spille en stor rolle. Den gode energi i undervisningen er det vigtigste redskab til motivation.
Der er 3 deltagere på holdet. Musikunderviseren tilrettelægger holdet, så I kan arbejde individuelt. Hvis elevsammensætningen på holdet er uhomogen, deles timen imellem de tre deltagere med 20 minutter til hver. Musikunderviseren sikrer, at du får et forløb med udgangspunkt i dine forudsætninger, ønsker og forventninger.

16-01-2020 kl. 16:00

16-01-2020 kl. 17:00