Yoga og Pilates

06-01-2020
Holbæk
Pilates og yoga er to yderst effektive træningsformer, der begge kan tilpasses den enkelte.Timerne med mig vil være YogaPilates, hvor jeg med fokus på åndedrættet vil guide alle bevægelser og øvelser og resultatet er en stærkere, harmonisk og mere smidig krop.Yoga og pilates supplerer hinanden rigtig godt, og du vil få hele kroppen arbejdet godt igennem, så alle spændinger og ubehag mindskes og kroppen og hjernen fyldes med positive energier.Jeg sætter meget fokus på at sanse og mærke hvad der sker i kroppen, og du vil opleve klasser med både selvmassage, stræk, styrke og vejrtrækningsteknikker. Der er både lidt af det bløde og lidt af det hårde. Det er godt for både krop og sind. Jeg vægter den gode stemning og nærværet meget højt og vil altid gøre mit bedste til, at alle går fra træningen med et smil på læben.Jeg glæder mig til at se dig!

06-01-2020 kl. 08:00
Kristina Petersen

Yoga med Jette

09-01-2020
Holbæk
I et stille og roligt tempo bliver kroppen gennemgået.

Der opbygges smidighed, styrke og energi, og man får en forståelse af forskellen på en spændt og afspændt muskel.

Hver gang afsluttes med en længere afspænding af krop og sind.

Medbring: Løstsiddende tøj, tæppe og evt. en lille pude.

Underviser: Jette Ann Christensen, Eksam. Yogalærer, tlf. 4165 7856

Kultur Kasernen
Kasernevej 43

09-01-2020 kl. 17:15
Jette Ann Christensen
Spejlsalen

AOF Center Sjælland Nord
E: aof@aof-nvs.dk

Yogainspirerede bevægelser

20-01-2020
Store-Merløse
Forskning viser, at det ikke er nok vi blot bevæger os mere- vi skal også bevæge uvante dele af kroppen, og huske variation - især i dag med vores stillesiddende livsstil.
Og det er nøjagtigt udgangspunktet i dette hold.

Vi undersøger kroppens bevægelsesevne, mens vi fremmer kropsbevidsthed og lære at bruge vejrtrækning i sammenhæng med bevægelser.

Der vil være fokus på den "bevægelses bagage" du tager med på måtten - altså måden hvordan du har brugt din krop hidtil med alle dagligdags tilpasninger.

Inspirationen til undervisningen findes i forskellige yogatyper, pilates, dans, naturlig bevægelse, restorativ motion, tai chi og crossfit. Der vil være et varieret program hver gang. - og du går hjem med velvære og ro i kroppen.

Alle er velkomne!! Du skal hverken være smidig eller stærk, bare nysgerrig.

Undervisning foregår på Danglish, en interessant blanding af både engelsk og dansk.

Tag din egen måtte med. Og husk at ikke spise for meget inden du kommer.

Underviser: Krista Klijzing.

Møllevang
Ørnevej 50
4370 Store-Merløse

20-01-2020 kl. 19:00
Krista Klijzing
Lokale

AOF Center Sjælland Nord
E: aof@aof-nvs.dk

Holbæk
Hatha Yoga er et gammelt system, hvor det handler om at være tilstede i nuet og derved åbne op for sine indre ressourcer og muligheder. Vi tager udgangspunkt i kroppen som en helhed, som vi vil gennemgå med enkle lette øvelser, hvor koncentration og åndedrættet indgår som en naturlig del. Disse øvelser som både er styrkende og smidiggørende, og som løsner op i dybereliggende muskulaturer, bygger kroppen op og fremmer din kropforståelse, hvorved du finder tilbage til din egen indre ro og balance. Det er mere processen, end målet der er vigtigt, da det handler om, at være tilstede og derved føle, opleve og lære. Yoga for kvinder og mænd i alle aldre.

17-02-2020 kl. 14:00

17-02-2020 kl. 15:45

17-02-2020 kl. 17:30

19-02-2020 kl. 09:00

19-02-2020 kl. 10:45

19-02-2020 kl. 12:30

20-02-2020

20-02-2020 kl. 09:00

20-02-2020

20-02-2020 kl. 10:45

26-02-2020
Holbæk
I en travl hverdag kan yoga være med til at du bevarer din indre styrke, balance og ro. Det er vigtigt i en yogapraksis ikke kun at fokusere på smidighed og åbenhed, men også styrke kroppens muskler og fundament og derfor er undervisningen en kombination af den dynamiske vinyasayoga og den mere hvilende og modtagende yinyoga. Hver yogaklasse bliver afsluttet med afspændende meditation.

26-02-2020 kl. 09:30

26-02-2020
Holbæk
Yinyoga handler ikke om at få styrke og blive stærk i kroppen, men om at strække kroppens bindevæv og at give slip på spændinger i kroppen. Yinyoga består af blide stræk der holdes i længere tidca. 3-6 minutter i hver stilling. De fleste stræk foregår siddende eller liggende. Yinyoga påvirker meridianbaner og energiflowet i kroppen samt løsner op for blokeringer. Bindevævet i kroppen kan blive stift pga. skader, spændinger og stress og når du strækker bindevævet, bliver kroppen mere smidig og bevægeligheden bliver større. Affaldsstoffer frigives ved de dybe stræk og det er vigtigt at drikke vand efter yogaen. Hvis du ofte træner dynamisk muskelarbejde, såsom træning i fitnesscenter, løb, cykling, gang, aerobic er yinyoga et godt supplement til at give kroppen lov til at være modtagende og slippe spændinger i kroppen. Hvis du er hypermobil kan yinyoga betyde at du åbner mere op og derfor er denne form for yoga ikke ideel, her vil muskelarbejde, der stabiliserer dine led være bedre. Ved stresstilstande og perioder i livet, hvor du trænger til ro er yinyoga med til at give dig denne ro og genopbygge din balance fordi du kommer helt ned i gear. Vi starter og slutter med afspænding og meditation.

26-02-2020 kl. 11:15

Holbæk
Slow flow vinyasa og yin yoga. I denne yogapraksis arbejder vica halvdelen af tiden med stabilitet og fundament, og laver solhilsner, flowsekvenser og styrkende stillinger. Den anden halvdel med yin yoga, hvor vi arbejder med dybe bindevævsstræk og med at finde ro og indre stilhed. Kombinationen af vinyasa og yin yoga giver dig balance, så du opnår både indre og ydre styrke, og så du kan finde hjem i din egen energi. Vi afslutter hver klasse med dyb afspænding i shavasana.

27-02-2020 kl. 15:15

27-02-2020 kl. 16:45