Holbæk
Yinyoga handler ikke om at få styrke og blive stærk i kroppen, men om at strække kroppens bindevæv og at give slip på spændinger i kroppen. Yinyoga består af blide stræk der holdes i længere tidca. 3-6 minutter i hver stilling. De fleste stræk foregår siddende eller liggende. Yinyoga påvirker meridianbaner og energiflowet i kroppen samt løsner op for blokeringer. Bindevævet i kroppen kan blive stift pga. skader, spændinger og stress og når du strækker bindevævet, bliver kroppen mere smidig og bevægeligheden bliver større. Affaldsstoffer frigives ved de dybe stræk og det er vigtigt at drikke vand efter yogaen. Hvis du ofte træner dynamisk muskelarbejde, såsom træning i fitnesscenter, løb, cykling, gang, aerobic er yinyoga et godt supplement til at give kroppen lov til at være modtagende og slippe spændinger i kroppen. Hvis du er hypermobil kan yinyoga betyde at du åbner mere op og derfor er denne form for yoga ikke ideel, her vil muskelarbejde, der stabiliserer dine led være bedre. Ved stresstilstande og perioder i livet, hvor du trænger til ro er yinyoga med til at give dig denne ro og genopbygge din balance fordi du kommer helt ned i gear. Vi starter og slutter med afspænding og meditation.

17-02-2020 kl. 10:00

Holbæk
Hatha Yoga er et gammelt system, hvor det handler om at være tilstede i nuet og derved åbne op for sine indre ressourcer og muligheder. Vi tager udgangspunkt i kroppen som en helhed, som vi vil gennemgå med enkle lette øvelser, hvor koncentration og åndedrættet indgår som en naturlig del. Disse øvelser som både er styrkende og smidiggørende, og som løsner op i dybereliggende muskulaturer, bygger kroppen op og fremmer din kropforståelse, hvorved du finder tilbage til din egen indre ro og balance. Det er mere processen, end målet der er vigtigt, da det handler om, at være tilstede og derved føle, opleve og lære. Yoga for kvinder og mænd i alle aldre.

17-02-2020 kl. 14:00

17-02-2020 kl. 15:45

17-02-2020 kl. 17:30

19-02-2020 kl. 09:00

19-02-2020 kl. 10:45

19-02-2020 kl. 12:30

20-02-2020

20-02-2020 kl. 09:00

20-02-2020

20-02-2020 kl. 10:45

26-02-2020
Holbæk
I en travl hverdag kan yoga være med til at du bevarer din indre styrke, balance og ro. Det er vigtigt i en yogapraksis ikke kun at fokusere på smidighed og åbenhed, men også styrke kroppens muskler og fundament og derfor er undervisningen en kombination af den dynamiske vinyasayoga og den mere hvilende og modtagende yinyoga. Hver yogaklasse bliver afsluttet med afspændende meditation.

26-02-2020 kl. 09:30

26-02-2020

26-02-2020 kl. 11:15

27-02-2020
Holbæk
Slow flow vinyasa og yin yoga. I denne yogapraksis arbejder vica halvdelen af tiden med stabilitet og fundament, og laver solhilsner, flowsekvenser og styrkende stillinger. Den anden halvdel med yin yoga, hvor vi arbejder med dybe bindevævsstræk og med at finde ro og indre stilhed. Kombinationen af vinyasa og yin yoga giver dig balance, så du opnår både indre og ydre styrke, og så du kan finde hjem i din egen energi. Vi afslutter hver klasse med dyb afspænding i shavasana.

27-02-2020 kl. 16:45

27-02-2020