Teenagemad

11-10-2018
Holbæk
"Teenagemad -hvad har kroppen brug for og hvor lækkert kan det smage" er holdet for jer, med unge og preteenagere.Vi snakker om, hvad sund mad er ogvi laver lækker og velsmagende mad, som giver godenergi til alt det, der er sjovt. Prisen er for 1 voksen og 1 barn (alder ca. 10-16 år).

Holbæk By Skole - Bjergmarken

11-10-2018 kl. 17:00
Lenette Bendsen
Blok M, Skolekøkken

LOF Holbæk
E: holbaek@lof.dk

Toner til Halfdan

29-10-2018
Holbæk
Fejr spil dansk ugen med en koncert med helt nye Halfdan Rasmussen sange komponeret af Sisse Tomczyk.

Sanger/skuespilleren Tomas Ambt Kofod er manden i front (kendt fra hovedroller på bl.a. Det Ny Teater) akkompagneret af Jeanette Balland - saxofoner og Sisse Tomczyk på piano.

Med et stærkt og vedkommende samspil leveret af de tre kunstner på scenen, hyldes Halfdan Rasmussens digtning i en unik og uforglemmelig musikalsk oplevelse og publikum får ganske sikkert et nyt blik på det fantastiske tekst univers som Halfdan Rasmussen var en enestående mester ud i.

Et univers af ord og tekster som indeholder alt fra de dybeste følelser til de letteste tanker.
Halfdan havde ordet i sin magt, uanset om det var ramme alvor eller let og lyst.

29-10-2018 kl. 19:30
. .
Salen

Tofarvet patent v/Sys Fredens

03-11-2018
Holbæk
Strukturen i patent giver dit strikketøj en fantastisk dybde og strikkes der med to forskellige farver, bliver det endnu mere udtalt.

På denne workshop kan du lære teknikken samt ind- og udtagninger
.
Der udleveres et lille kompendie. Medbring uldgarn til pind 4-5 mm i to forskellige farver med stor kontrast samt en rundpind 80 cm 4-5 mm.

Tag nogle "markerings-hængelåse" med eller andet til at markere masker med.

Garn og pinde kan købes på workshoppen.

Underviser: Sys Fredens.

Husk skal betales entré for at deltage i workshoppen - det kan du også gøre her på hjemmesiden.

Tilmeldingen er bindende og beløbet refunderes ikke, da det er en del af Holbæk Strikkefest.

Holbæk Seminarium
Seminarieparken 2

03-11-2018 kl. 09:00
Sys Fredens
Lokale
S18-00

Tapas I

04-11-2018
11:45 Søndag
Holbæk
På dette kursus skal vi lære at forberede 10 lækre spanske tapas fra bunden.

Vi kommer til at lave bl.a. Tortilla Española (omelet med kartofler, æg, hvidløg og løg), rejer i hvidløg, chorizo i rødvin, spanske kødboller, alioli, og andre delikatesser.

På Tapas II og Tapas III vil vi lave 10 andre slags tapas på hvert hold, det er derfor muligt at tilmelde sig til alle tre kurser.

Der er hjemmelavet sangria og vin til maden, og det eneste I skal søge for, er at komme med en god kniv og godt humør.

Husk at I ikke skal spise frokost hjemmefra. Der er rigeligt mad!

Prisen inkluderer undervisningen, råvarerne og vinen.

Underviser: Luis Saiz Lopes, tlf. 2441 6510.

Holbæk By Skole (Bjergmarken)

Søndag
04-11-2018 kl. 11:45
Luis Saiz Lopez
Blok F, køkken 1
6,5

Tapas II

02-12-2018
11:45 Søndag
Holbæk
å dette kursus skal vi lære at forberede 10 lækre spanske tapas fra bunden.

På Tapas I og Tapas III vil vi lave 10 andre slags tapas på hvert hold, det er derfor muligt at tilmelde sig til alle tre kurser.

Husk at I ikke skal spise frokost hjemmefra. Der er rigeligt mad!

Prisen inkluderer undervisningen, råvarerne og vinen.

Underviser: Luis Saiz Lopes, tlf. 2441 6510.

Holbæk By Skole (Bjergmarken)

Søndag
02-12-2018 kl. 11:45
Luis Saiz Lopez
Blok F, køkken 1
6,5

E: aof@aof-nvs.dk

Tag bedre billeder med din smartphone

08-01-2019
Holbæk
Kameraet i smartphones har været igennem en rivende udvikling de sidste par år. I dag kan smartphone tage lige så gode billeder som et mellemklasse kompaktkamera.

Dette kursus henvender sig til dem, som vil lidt videre med at bruge sin smartphone til at skyde endnu bedre billeder, men som ikke ønsker at tage et fotokursus.

Kurset veksler mellem teori og praktiske øvelser.

Vi starter rent praktisk med at finde rundt i kamera app'en og se på hvilke muligheder jeres forskellige smartphones har. De mest gængse funktioner gennemgås og afprøves, fx HDR, panorama, timelapse, PRO o.lign. som vi finder på jeres smartphones.
Vi kigger også på, om der er apps, som kan forbedre kameraet.

De mest grundlæggende begreber og deres brug gennemgås og afprøves i praksis, fx lyssætning, komposition, eksponering o. lign.

Vi ser også på, hvordan man kan gemme sine billeder sikkert - i 'skyen', på computeren eller på andre medier. Herunder vil vi kigge på et par af de gratis fotosider, hvor man kan gemme rigtig mange af sine billeder.

Vi vil også kigge lidt på forskellige gratis fotoprogrammer, som kan bruges til at gøre billederne endnu bedre.

Underviser: Ole Koustrup Hansen.

08-01-2019 kl. 18:30
Ole Koustrup Hansen
C 11

Tri yoga weekend

01-02-2019
17:00 Fredag
Holbæk
Savner du mere ro og klarhed i dit liv?
Vil du gerne skabe mere ro og overblik i dit liv?

Her kan du lære at kombinere krop og sind med Tri Yoga & Mindfulness - træne evnen til at være til stede i nuet og at være bevidst om dine tanker.

Det kan hjælpe dig med at skabe mental ro og fokus - og det er med til at reducere stress og give øget livskvalitet.

Ønsker du en sund krop og at du har mere overskud og energi i hverdagen?

Tri Yoga giver dig en balance i krop og sind, og du vil opnå en øget kropsbevidsthed og opmærksomhed, der hjælper til at passe bedre på sig selv.

Tri Yoga er en meget blid og nænsom form for yoga - en meditativ yoga - der giver ro i sind og krop og foregår i et roligt behageligt tempo, så alle kan være med. Her vil være tid til fordybelse og stilhed.

Der er kun blide positioner, der gør, at du ikke vil overbelaste kroppens muskler, led og sener og kan derfor dyrkes alle uanset om du er øvet, ung eller ældre.

Medbring evt. tæppe og pude.

Underviser: Helle Ottesen.

01-02-2019 kl. 17:00