Tag bedre billeder med din smartphone

08-01-2019
Holbæk
Kameraet i smartphones har været igennem en rivende udvikling de sidste par år. I dag kan smartphone tage lige så gode billeder som et mellemklasse kompaktkamera.

Dette kursus henvender sig til dem, som vil lidt videre med at bruge sin smartphone til at skyde endnu bedre billeder, men som ikke ønsker at tage et fotokursus.

Kurset veksler mellem teori og praktiske øvelser.

Vi starter rent praktisk med at finde rundt i kamera app'en og se på hvilke muligheder jeres forskellige smartphones har. De mest gængse funktioner gennemgås og afprøves, fx HDR, panorama, timelapse, PRO o.lign. som vi finder på jeres smartphones.
Vi kigger også på, om der er apps, som kan forbedre kameraet.

De mest grundlæggende begreber og deres brug gennemgås og afprøves i praksis, fx lyssætning, komposition, eksponering o. lign.

Vi ser også på, hvordan man kan gemme sine billeder sikkert - i 'skyen', på computeren eller på andre medier. Herunder vil vi kigge på et par af de gratis fotosider, hvor man kan gemme rigtig mange af sine billeder.

Vi vil også kigge lidt på forskellige gratis fotoprogrammer, som kan bruges til at gøre billederne endnu bedre.

Underviser: Ole Koustrup Hansen.

AOF Holbæk
Roedsvej 10

08-01-2019 kl. 18:30
Ole Koustrup Hansen
C 11

AOF Center Sjælland Nord
E: aof@aof-nvs.dk

Tri yoga weekend

01-02-2019
17:00 Fredag
Holbæk
Savner du mere ro og klarhed i dit liv?
Vil du gerne skabe mere ro og overblik i dit liv?

Her kan du lære at kombinere krop og sind med Tri Yoga & Mindfulness - træne evnen til at være til stede i nuet og at være bevidst om dine tanker.

Det kan hjælpe dig med at skabe mental ro og fokus - og det er med til at reducere stress og give øget livskvalitet.

Ønsker du en sund krop og at du har mere overskud og energi i hverdagen?

Tri Yoga giver dig en balance i krop og sind, og du vil opnå en øget kropsbevidsthed og opmærksomhed, der hjælper til at passe bedre på sig selv.

Tri Yoga er en meget blid og nænsom form for yoga - en meditativ yoga - der giver ro i sind og krop og foregår i et roligt behageligt tempo, så alle kan være med. Her vil være tid til fordybelse og stilhed.

Der er kun blide positioner, der gør, at du ikke vil overbelaste kroppens muskler, led og sener og kan derfor dyrkes alle uanset om du er øvet, ung eller ældre.

Medbring evt. tæppe og pude.

Underviser: Helle Ottesen.

AOF Holbæk