Tølløse Koret

03-09-2019
Tølløse
Tølløse-koret er for både kvinder og mænd i alle aldre. Vi arbejder med et alsidigt repertoire, som spænder over både rytmiske og klassiske korsatser, og vi synger på både dansk, engelsk og lejlighedsvis andre sprog. Der arbejdes også med sangteknik, og koret giver hvert år nogle koncerter. Der kræves ingen forkundskaber. Kan du lide at synge, så kom!
Koret er medlem af sammenslutningen Kor72. Tilmelding via LOF.

Tølløse Præstegård
Nybyvej 12
4340 Tølløse

03-09-2019 kl. 19:30
Birgitte Bøge Pedersen
Salen

LOF Holbæk-Lejre
E: holbaek@lof.dk

Turist fransk - dagtimerne

10-09-2019
Holbæk
Går turen til Frankrig til sommer?

Så er holdet her noget for dig - tekster, dialoger, grammatik, fransk musik, franske udtryksformer samt den franske kultur vil indgå i kurset.

Alt sammen noget du kan bruge, når du er i den franske verden.

Holdet er både for begyndere og let øvede.

Underviser: Marianne Bjergfeldt.

Oplyses ved tilmelding

10-09-2019 kl. 10:30
Marianne Bjergfeldt
lokale

Tunesisk hækling (Hakning)

29-09-2019
10:00 Søndag
Holbæk
Vi kan hakke, alt du har lyst til af flotte pandebånd, tørklæder, puder, tasker og mange andre ting.

Tag garn med, gerne flere farver og kvaliteter, samt en hakkenål (eller hæklenåle uden skaft i fl. str.), som er et til to nr. større end den pindestr. der er anbefalet til garnet. Dvs. hvis du har ønske om at bruge garn, der passer til pinde 5, vil en hakkenål i str. 6 - 8 være velegnet.

Hvis du ikke har prøvet at hakke før og skal prøve teknikken af, er det muligt med en alm. hæklenål uden skaft.

Underviser: Christel Hinze.

Søndag
29-09-2019 kl. 10:00
Christel Hinze
C 3

E: aof@aof-nvs.dk

Tag bedre billeder med din Smartphone

26-11-2019
Holbæk
Kameraet i smartphones har været igennem en rivende udvikling de sidste par år.
I dag kan smartphone tage lige så gode billeder som et mellemklasse kompaktkamera.

Dette kursus henvender sig til dem, som vil lidt videre med at bruge sin smartphone til at skyde endnu bedre billeder, men som ikke ønsker at tage et fotokursus.

Kurset veksler mellem teori og praktiske øvelser.

Vi starter rent praktisk med at finde rundt i kamera app'en og se på hvilke muligheder jeres forskellige smartphones har. De mest gængse funktioner gennemgås og afprøves, fx HDR, panorama, timelapse, PRO o.lign. som vi finder på jeres smartphones. Vi kigger også på, om der er apps, som kan forbedre kameraet.

De mest grundlæggende begreber og deres brug gennemgås og afprøves i praksis, fx lyssætning, komposition, eksponering o. lign.

Vi ser også på, hvordan man kan gemme sine billeder sikkert - i 'skyen', på computeren eller på andre medier. Herunder vil vi kigge på et par af de gratis fotosider, hvor man kan gemme rigtig mange af sine billeder.

Vi vil også kigge lidt på forskellige gratis fotoprogrammer, som kan bruges til at gøre billederne endnu bedre.

Underviser: Ole Koustrup Hansen.

26-11-2019 kl. 18:30
Ole Koustrup Hansen
C 1

E: aof@aof-nvs.dk

Tag bedre billeder med din smartphone

07-01-2020
Holbæk
Kameraet i smartphones har været igennem en rivende udvikling de sidste par år.

Kurset veksler mellem teori og praktiske øvelser.

Underviser: Ole Koustrup Hansen.

07-01-2020 kl. 18:30
Ole Koustrup Hansen
C 3

Turistfransk - dagtimerne

14-01-2020
Holbæk
Går turen til Frankrig til sommer?

Alt sammen noget du kan bruge, når du er i den franske verden.

Holdet er både for begyndere og let øvede.

Underviser: Marianne Bjergfeldt.

Oplyses ved tilmelding