Undertøjssyning - BH-syning

18-01-2020
Græsted
Individuel vejledning og tilpasning

Vi begynder kurset med en gennemgang af forskellige materialer, så man har et godt grundlag for at vælge det helt rigtige til sin bh. Derefter kigger vi på opsyede modeller, for at få en fornemmelse af, hvad man kunne tænke sig at sy. Når man har valgt model og materialer, starter det egentlige arbejde.

Man begynder med at tegne sit mønster op, klippe modellen ud i de valgte materialer, og så går man i gang med at sy. Det er en forudsætning for et godt resultat, at man er fortrolig med sin symaskine, og at den er i brugbar stand.

Undervejs bliver der undervist i relevante teknikker som fx påsyning af elastik, tubebånd osv., alt efter hvad der er brug for.

Der er en del ting, som det er en god ide at medbringe, så her er en huskeliste:
Blyanter
Mønsterpapir
Tegnetrekant eller lineal
Knappenåle
Papirsaks
Skarp stofsaks
Lille skarp og spids saks
Opsprætter, som der selvfølgelig ikke bliver brug for
Symaskinenåle – tynde til strækstof
Sytråd i forskellige farver, alt efter hvilke farver man kunne tænke sig at sy i

Ud over det medbringer jeg materialer af forskellig slags til videresalg. Dette omfatter også bøjler, som kan være lidt af en jungle at købe uden at kunne prøve.

Praktisk info
Det er en forudsætning for et godt resultat, at du er fortrolig med din symaskine, og at den er i brugbar stand.

Gribskolen Græsted
Græsted stationsvej 10