Unghundetræning 6 - 12 mdr. - Store og små racer.

24-08-2019
Helsinge
Denne periode kan være problematisk, og ustabil grundet kønsmodning
Motivation fortsætter og videreudvikles
Forhindringsøvelser
Samarbejdsøvelser
Apportering
Spor og søgearbejde – feltsøg
Indkald og håndteringsøvelser – hunden lærer at komme, sidde, at stå og at ligge og blive liggende
Løs linieføring – begyndende at gå fri for fod
Tandvisning
Alle hunde skal møde i snor til træningen. Vaccinationsattest og hundeansvarsforsikring skal forevises. Husk godbidder og ikke mindst plasticposer.
For at undgå unødig uro på kurserne udelukkes tæver i løbetid fra træningen i 3 uger.

Har du spørgsmål kontakt Inger Møller, tlf. 30281295

Hundetræningsbanen . Stenlandsgården
Østergade 107
3200 Helsinge

24-08-2019 kl. 11:00
Inger Møller
Marken
192116

19-09-2019
Helsinge
Vi begynder kurset med en gennemgang af forskellige materialer, så man har et godt grundlag for at vælge det helt rigtige til sin bh. Derefter kigger vi på opsyede modeller, for at få en fornemmelse af, hvad man kunne tænke sig at sy. Når man har valgt model og materialer, starter det egentlige arbejde.
Man begynder med at tegne sit mønster op, klippe modellen ud i de valgte materialer, og så går man i gang med at sy. Det er en forudsætning for et godt resultat, at man er fortrolig med sin symaskine, og at den er i brugbar stand.
Undervejs bliver der undervist i relevante teknikker som fx påsyning af elastik, tubebånd osv., alt efter hvad der er brug for.

Der er en del ting, som det er en god ide at medbringe, så her er en huskeliste:
Symaskinenåle – tynde til strækstof
Sytråd i forskellige farver, alt efter hvilke farver man kunne tænke sig at sy i
Ud over det medbringer jeg materialer af forskellig slags til videresalg. Dette omfatter også bøjler, som kan være lidt af en jungle at købe uden at kunne prøve.

Leif Jensen & Co
Frederiksborgvej 45
3200 Helsinge

19-09-2019 kl. 10:30
Symaskiner
192098

18-01-2020
Græsted
Individuel vejledning og tilpasning

Praktisk info
Det er en forudsætning for et godt resultat, at du er fortrolig med din symaskine, og at den er i brugbar stand.

Gribskolen Græsted
Græsted stationsvej 10