Tai Chi Intro . Workshpo

29-08-2020
Gilleleje
Introduktion til Tai Chi:

Kom og prøv Tai Chi, kinesisk kampkunst.

Styrk både din krop og dit sind med Tai Chi.

Ønsker du at arbejde med koordination, balance, smidighed og fleksibilitet i både krop og sind?

ALLE kan have udbytte af Tai Chi! Den kinesiske bevægelsesdisciplin udføres med langsomme og flydende bevægelser og kaldes også meditationi bevægelse.Du vil få konkrete og virkelig brugbare redskaber til indre ro og afhjælpning af stress. Du får effektivt forbedret din koordination, balance og smidighed.

Din holdning justreres og forbedres løbende i træningen, så din krop kommer i balance.

Du kan læse mere om hvad Taichi er på Camillas hjemmesidewww.qigongliving.dk. Du er også velkommen til at kontakte Camilla på tlf 51881042, hvis du har spørgsmål.

Gillelejehallen
Bøgebakken 19

29-08-2020 kl. 09:00
Bakkehjørnet l. sal
202014

Tai Chi

31-08-2020
Græsted
Ydre styrke og indre ro. Styrk både din krop og dit sind med Tai Chi.

Din holdning justreres og forbedres løbende i træningen, så din krop kommer i harmoni. Balance, styrke og koordination styrkes effektivt.
Tai Chi er kinesisk kampkunst og i undervisningen lærer du også, hvordan bevægelserne kan bruges på denne måde.

Alle kan være med! Der tages hensyn til den enkelte og bevægelserne kan tilrettes dit behov. Der prioriteres en hyggelig og uhøjtidelig stemning på holdene.

Kom og ha’ det sjovt samtidig med, at du får lært en masse og er god ved dig selv.

Dette hold er for begyndere og letøvede elever. På holdet undervises i Tung familiens Yang stil.

Jeg prioriterer en hyggelig og uhøjtidelig atmosfære i undervisningen.

Er du i tvivl om det er noget for dig, er du altid meget varmt velkommen til at kontakte Camilla på tlf. 51881042
Du kan læse mere om hvad Taichi er på Camillas hjemmesidewww.qigongliving.dk

Gribskovhallen
Larsensvej 15 B
3230 Græsted

31-08-2020 kl. 09:30
Sidelokaler
202009

Tai Chi

01-09-2020
Gilleleje
Ydre styrke og indre ro. Styrk både din krop og dit sind med Tai Chi.

Jeg prioriterer en hyggelig og uhøjtidelig atmosfære i undervisningen.

Du kan læse mere om hvad Taichi er på Camillas hjemmesidewww.qigongliving.dk

Gilleleje Boldklub