Hækling for begyndere og øvede
Amigurumi er det japanske ord for små, søde, udstoppede dyr, dukker eller lignende. Fremstilling af amigurumi er populært over hele verden, og er som yoga for hjernen. Man bliver virkelig draget ind i en kreativ verden, hvor kun fantasien sætter grænser.

Med hækling er det muligt at fremstille de sødeste og mest dekorative dyr, dukker, figurer, legemad, kager m.v., til glæde for både børn og voksne. På disse to lørdage arbejder vi med hækling og udstopning/montering af figurerne. Det er et hyggeligt arbejde, hvor alle kan være med, og det er sjovt for både begyndere og øvede.
Praktisk info
Medbring din egen hæklenål, bomuldsgarn og bamsefyld til at komme i gang med. Du kan nemt finde gratis opskrifter på nettet, og er også velkommen til at kontakte underviseren inden kurset, hvis du vil have hjælp til at finde en god opskrift at starte på. Mindre portioner af bamsefyld kan evt. købes på kurset.

Gilbjergskolen
Parkvej 101