Hvalpemotivation - fra 2-6 mdr.

Helsinge
Hvalpetræning er den bedste start, du kan give din hvalp, også selv om du har haft hund før.
Det er vigtigt at tilmelde sin hvalp til hvalpetræning, allerede når den er 10 – 12 uger gammel.
Perioden 8uger til 6 måneder er meget vigtig for hvalpens udvikling. Den er i denne periode særligt modtagelig fornye indtryk, og derfor er det vigtigt, at ejer og hvalp udvikler en god relation, kontakt og kommunikation frastarten. Det er også vigtigt at hvalpen tidligt kommer ud blandt andre hunde og mennesker.
Vi veksler hele tiden mellem begyndende træning og socialt samvær mellem hvalpene.
Vi træner basal lydighed og kommunikation med hvalpen.
Gå pænt i snor, passere andre hunde, sit, dæk m.m. Indkald og håndteringsøvelser, søgeudvikling og næsearbejde på en sjov og spændende måde.
Tandvisning og råd vedrørende basal pleje af hunden.

Generel information:
Husk altid godbidder, vand til hunden, plasticposer, og gerne en genstand, som hunden kan søge + apportere.
Alle hunde skal møde i snor til træningen (Vi fraråder at træne med flexline).
Vaccinationsattest og hundeansvarsforsikring skal forevises ved opstart for nytilmeldte.
For at undgå unødig uro på kurserne udelukkes tæver i løbetid fra træningen i 3 uger

22-08-2020 kl. 09:30
Camusa Hatt
202083

E: gribskov@lof.dk

Hvalpemotivation - fra 2-6 mdr.

Helsinge
Vi træner basal lydighed og kommunikation med hvalpen.
Tandvisning og råd vedrørende basal pleje af hunden.

22-08-2020 kl. 09:30
Inger Møller
202082

Hvalpetræning let øvede - Familiehunde 7-12 mdr. som har trænet før

Helsinge
Denne periode kan være problematisk og ustabil grundet kønsmodning.
Motivation og basal lydighedfortsætter og videreudvikles.
Samarbejdsøvelser, forhindringsøvelser, spor og søgearbejde, apportering
Indkald og håndteringsøvelser. .
Hunden lærer løs lineføring, at sidde, ligge og stå, og begyndendeafstandsøvelser, hvor hunden skal sidde/ligge og blive siddende/liggende, også når ejer går væk.
Begynde at gå fri ved fod. Tandvisning.
OBS: Deltagere til dette hold, som forinden har fulgt kurset ”Hvalpemotivation – begyndere” v. Camusa Hatt, vil have 1. prioritet.

Alle hunde skal møde i snor til træningen (Vi fraråder at træne med flexline).
For at undgå unødig uro på kurserne udelukkes tæver i løbetidfra træningen i 3 uger

22-08-2020 kl. 10:30
Camusa Hatt
202084

31-08-2020
Gilleleje
Puspa er uddannet meditationslærer, fysiurgisk, dybde og afspændingsmassør samt yogalærer. I yogaundervisningen vil der være opmærksomhed på kroppen, ved at træne smidighed, styrke og balance, gennem forskellige øvelser, stillinger og stræk.
Du vil træne din kropsholdning og din kropsbevidsthed. Din opmærksomhed vil, gennem hele undervisningen, være på åndedrættet og undervejs træner du specifikke åndedrætsøvelser. Der bliver lagt vægt på at arbejde gennem nænsomhed og accept, fremfor kamp og præstation.
At du finder dit eget balancepunkt, hvor kroppen ikke presses for meget, men på den anden side heller ikke gør for lidt, så det bliver lige tilpas. Generelt vil du komme hele kroppen igennem i en lektion, men iblandt vælges der fokus på et bestemt område, det kunne være ben, ryg eller arme.
Fokus kan også være på en yoga eller vejrtrækningsteknik. I hver lektion vil du opøve kontakten til det frie og naturlige åndedræt og der vil være fokus på nærvær og sindsro. Undervisningen slutter med en afspænding, hvor kroppen og sindet får mulighed for, at synke ind i en dyb ro, så det arbejde du har lavet, og den energi der er oparbejdet, kan komme dig til gode.

31-08-2020 kl. 10:00
202067

01-09-2020

Gilleleje Boldklub
Idrætsvej

01-09-2020 kl. 13:00
Bueskytte
202068

02-09-2020

02-09-2020 kl. 11:00
202069

Hatha Yoga v/ Anne K. Hansen

04-09-2020
10:00 Fredag
Gilleleje
Hatha yoga med kropsafspænding (for alle). Hatha yoga udvikler din smidighed, styrke, balance og kropsbevisthed. Du arbejder med dit åndedræt, så du kan komme dybere ind i stillingerne og løsne op for spændinger i kroppen.

Der er fokus på langsomme stillinger og stræk i et roligt tempo, hvor alle kan være med uanset udgangspunkt. Undervisningen afsluttes med en længere kropsafspænding.

Medbring egen yogamåtte, tæppe.

04-09-2020 kl. 10:00
Anne K Hansen
202090

Harmonika

10-09-2020
Gilleleje
Har du lyst til at lære at spille harmonika?
Der tilbydes undervisning for begyndere og øvede. Der kræves ingen forudsætninbger!
Du vil lære grundteknikker
Der tages udgangspunkt i dine behov i alle former for musik fra folkemusik til klassisk.
Ring til Ove Mynderup, tlf. 40251790 og aftal tidspunkt.
Ring derefter til LOF for tilmelding, tlf. 48 30 16 21 eller mail: gribskov@lof.dk

Gillelejehallen
Bøgebakken 19

10-09-2020 kl. 13:00
Ove Mynderup
Cafèen 1. sal
202015

Hækling af søde dyr og dukker - Amigurumi

31-10-2020
Hækling for begyndere og øvede
Amigurumi er det japanske ord for små, søde, udstoppede dyr, dukker eller lignende. Fremstilling af amigurumi er populært over hele verden, og er som yoga for hjernen. Man bliver virkelig draget ind i en kreativ verden, hvor kun fantasien sætter grænser.

Med hækling er det muligt at fremstille de sødeste og mest dekorative dyr, dukker, figurer, legemad, kager m.v., til glæde for både børn og voksne. På disse to lørdage arbejder vi med hækling og udstopning/montering af figurerne. Det er et hyggeligt arbejde, hvor alle kan være med, og det er sjovt for både begyndere og øvede.
Praktisk info
Medbring din egen hæklenål, bomuldsgarn og bamsefyld til at komme i gang med. Du kan nemt finde gratis opskrifter på nettet, og er også velkommen til at kontakte underviseren inden kurset, hvis du vil have hjælp til at finde en god opskrift at starte på. Mindre portioner af bamsefyld kan evt. købes på kurset.

Gilbjergskolen
Parkvej 101