Ærgrer du dig over, at du aldrig fik lært at spille klaver som barn, eller er tidligere klaverundervisning bare gået i glemmebogen? Så husk, at det aldrig er for sent, hvis lysten og modet er der. Lær på ny eller genopfrisk tonerne, melodierne og akkorderne. Her arbejder vi med node- og rytmelære. Du er selv med til at vælge, hvilke musikstykker vi spiller, og du får også gode råd fra underviseren, så det altid ender med spændende numre, der passer til dit niveau og din musiksmag.
2 deltagere pr. lektion (45 min.)
Kontakt undervisere for aftale om mødetid.

Birkerød
Alice Busk, Nobisvej 44

10-10-2022 kl. 10:00
Alice Busk

E: kontakt@aof-nordsj.dk

Uanset om dine hænder aldrig har rørt en tangent, om barndommens klaverundervisning er helt glemt, eller om du faktisk er lidt af en klaverhaj, der bare gerne vil være endnu bedre, så er Op på tangenterne et sjovt udfordrende og musikalsk bidrag til din kreative side. Vi spiller klassiske værker fra alle perioder af musikhistorien, underholdningssange og viser og kaster os måske ud i lidt jazz, hvis du er frisk på det, ligesom becifringsspil kan indgå. 2 deltagere pr. lektion (45 min.)
Kontakt undervisere for aftale om mødetid og sted inden endelig tilmelding.

Rude Skov skolen -Sjælsø
Ravnsnæsvej 120

05-10-2022 kl. 19:00
Kåre Duhn
Musiklokale

E: kontakt@aof-nordsj.dk

Bemærk tilmelding kun efter aftale med AOF eller
underviseren!

Stien kulturcenter
Paltholmterrasserne 1

04-10-2022 kl. 19:00
Ann Molander
Dansesal

AOF Nordsjælland - Furesø
E: kontakt@aof-nordsj.dk

LUKKET HOLD - tilmedling kun efter aftale med underviseren eller AOF.

Keramikværksted Mantziusgården
Johan Mantziusvej 7B

04-10-2022 kl. 19:00
Tine Riegels
værksted

E: kontakt@aof-nordsj.dk

Lær hvordan du som nybegynder får glæde af din overlocker - eller lær hvad maskinen kan før du køber den.Vi kommer blandt andet igennem:
- Trådning
- Indstilling af overlockeren
- Differentialtransport
- Skærebredde
- Kædefinger
- Afprøvning af standardudstyr
- Syprøver på sømme,
- Gennemgang af de vigtigste trykfødder, tilbehør og muligheder.Du lærer desuden endehæftninger, hjørner, kanter, rundinger, valg af tråd, syning med forskellige tråde i forskellige stoffer.Du kan medbring din overlocker, eller du kan låne én på kurset (Vi har to styk).
Har du særlige udfordringer med overlockersyning  - så ser vi på dem. Der er en materialeudgift til stof til syprøver, tråde, elastiske tråde, dekorationstråde og kopier på 100 kr. pr. deltager. Den betales til læreren ved kursusstart.Deltagerne modtager en indkaldelse med praktiske oplysninger, samt hvad de skal medbringe, en uge før kursusstart.

Farum Kulturhus
Stavnsholtvej 3