21-11-2018

Der lægges vægt på guitarspil, som man kan synge til.
Det kræver ikke nodelæsning, men træning i akkorder, basgange, anslag og fingerspil.

Melodier: I første omgang skal det være ret simple melodier- men når der er udviklet en vis sikkerhed i brug af akkorder og anslag, bliver der mange muligheder - lige fra Stones, Beatles og Joan Baez, via The Band og Kim Larsen til Bryan Adams, Lis Sørensen og Shakira.
Med andre ord: Det er muligt at arbejde med meget forskellige stilarter. Så hvis du er "let øvet" - eller meget øvet -, kan det være dér, vi starter.

Desuden kan vi vælge at se på harmonilære, arbejdsstillinger, tabulatur, gode/dårlige vaner og samspil.

Ring og aftal nærmere, så du kommer på et hold, hvor de andre vil (og kan) nogenlunde det samme som dig.

21-11-2018 kl. 16:00

Gode italiernere - Norditalien

28-11-2018
Optager løbende
"Gode italienere" - Nordlige Italien. Vi ser på det righoldige udvalg i NordItalien - de gode bl.a. Barolo og Montepulciano men glemmer ikke specialiteterne, der kan gøre enhver aften uforglemmelig. Vi smager 8 forskellige vine med hver deres baggrund og historie.
Prisen er kr. 250,- der dækker foredrag og smagsprøver. Husk at medbringe to vinglas.

Sløjfen (Rådhuset i Værløse)
Stiager 2

28-11-2018 kl. 19:00
Jean Becker
Mødelokale 4/12

DOF Birkerød Fritidsskole
3460 Birkerød
E: post@fritidsskoler.dk

Gymnahop, sang og sjov for 2½-5 årige

07-01-2019
Farum
Gymnahop, sang sjov
For børn på 2 ½ - 5 år og forældre/bedsteforældre

Trænger du og dit barn til at lave noget aktivt sammen?

Vi har motorikbane, leger enkle samarbejds- og fangelege, samt klassiske sanglege og andre bevægelseslege.

Her veksles mellem lege med højt og lavt tempo, selvfølgelig afstemt efter de børn og voksne som deltager.

Få styrket dit barns grundmotorik og forståelse for regellege så det er optimalt klar til prøve forskellige sportsgrene fremover.

Timen afsluttes altid med dejlig afslapning.
Her er god mulighed for at søskende kan gå på hold sammen.

For yderligere information, kontakt underviser Lene Sylvest tlf. 42395911.
BEMÆRK: skriv venligst navn og alder på dit barn i bemærkningsfeltet.

Stien
Paltholmterrasserne 1