For dig som har haft lidt fransk før og som ønsker at blive bedre.
Enkle samtaler trænes, så du bliver bedre til at udtrykke dig og g til at forstå, hvad de andre siger.
Vi lærer at fortælle lidt om os selv, arbejde, hobby og familie. Træner de ord, vi har brug for til at kunne købe ind, bestille mad og finde vej. Vi snakker om forskellen på dansk og fransk kultur og arbejder videre med den grundlæggende grammatik.

Satellitten
Bymidten 46

29-09-2020 kl. 12:00
Birgitte Ehrhardt
Mødelokale 2

AOF Nordsjælland
2840 Holte
E: kontakt@aof-nordsj.dk

For dig som aldrig har haft fransk før, eller som har glemt alt det, du engang kunne.
Du lærer at præsentere dig, og ord du har brug for til at købe ind, bestille mad og finde vej.
Du lærer om forskellen på dansk og FRANSK mentalitet. Vi fører enkle samtaler med fokus på spørgsmål og svar og læser enkle tekster om dagligdags emner.
Vi snuser til den grundlæggende grammatik, fx ordenes køn, navneordenes og tillægsordenes bøjning og udsagnsordenes nutidsformer og træner udtale.

Satellitten
Bymidten 46

29-09-2020 kl. 16:00
Birgitte Ehrhardt
Mødelokale 3

AOF Nordsjælland
2840 Holte
E: kontakt@aof-nordsj.dk

Desværre er der ikke flere ledige pladser, og vi opretter ikke venteliste. Fars køkkenskole er for fædre og deres børn, der går i 2.-4. klasse i Furesø Kommune - datoerne 16/9, 21/10, 11/11, 9/12 og 6/1 2021.
Er tiden ofte knap, når I skal lave aftensmad? Og er det svært at finde på retter, som også børnene kan lide, og som er nemme at lave?
Så grib chancen, og meld dig til Danmarks sejeste køkkenskole for fædre og børn!
Hvad er Fars køkkenskole? Sjove og dygtige underviser sætter gang i køkkenløjerne, hvor du og dit barn laver god, sund mad på en sjov måde. Hvis far ikke har mulighed for at komme, er det helt ok, at barnet følges med bonusfar, onkel, bedstefar, eller en anden voksen mand – husk det er kun for mænd! Fars køkkenskole forløber over 5 aftener, hvor vi mødes iskolekøkkenet på Li. Værløse Skole en gang om måneden
Hvis du aldrig har prøvet at lave mad eller måske ikke lige synes, at det er det letteste i verden, så lover vi, at du sagtens kan være med. Samtidig får du en helt speciel mulighed for at få en kanon oplevelse sammen med dit barn/dine børn.
Det koster kun 200 kr. i alt for at du og et barn kan deltage 5 aftener og få mad, opskrifter og undervisning. Vi laver mad og bruger kød, som alle kan spise. Har du særlige hensyn kan du melde dette til underviseren første mødegang.
Tilmelding: Der er plads til 10-12 fædre med hveret barn påkøkkenskolen, så du skal være hurtig på tasterne og tilmelde dig. (oplys den adresse, hvor barnet er registreret i Furesø kommune).
Afbud skal ske til Pia på tlf. 6169 7213 (evt. sms hvis der er kort tid til kurset skal begynde).
Har du ikke mulighed for at tilmelde dig på nettet, kan du ringe til os, og så finder vi en løsning. Marianne Fels, Sundhedsfaglig koordinator. Furesø Kommune – Tlf.: 7235 5657 Eller til DOF Furesø Fritidsskole – tlf. 70 20 65 74, der også kan tage imod din tilmelding.
Når du har tilmeldt dig her får du en betalingskode til atbetale 200 kr. for de 5 aftener. Det er efter først til mølle princippet. NB: tilmeldinger fra deltagere fra andre kommuner vil i første omgang komme på venteliste,idet tilmeldte fra Furesø har første prioritet. Og kurset er for nye deltagere og ikke en fortsættelse af tilsvarende kursus fra i efteråret.

Lille Værløse Skole
Ryetvej 1