Fars køkkenskole er for fædre og deres børn, der går i 2.-4. klasse i Furesø Kommune.
Er tiden ofte knap, når I skal lave aftensmad? Og er det svært at finde på retter, som også børnene kan lide, og som er nemme at lave? Så grib chancen, og meld dig til Danmarks sejeste køkkenskole for fædre og børn!
Hvad er Fars køkkenskole? Sjove og dygtige underviser sætter gang i køkkenløjerne, hvor du og dit barn laver god, sund mad på en sjov måde. Hvis far ikke har mulighed for at komme, er det helt ok, at barnet følges med bonusfar, onkel, bedstefar, eller en anden voksen mand – husk det er kun for mænd! Fars køkkenskole forløber over 5 gange, hvor vi mødes iskolekøkkenetpå Stavnsholtskolen en gang om måneden
Hvis du aldrig har prøvet at lave mad eller måske ikke lige synes, at det er det letteste i verden, så lover vi, at du sagtens kan være med. Samtidig får du en helt speciel mulighed for at få en kanon oplevelse sammen med dit barn/dine børn.
Det koster kun 200 kr. i alt for at du og et barn kan deltage 5 aftener og få mad, opskrifter og undervisning. Vi laver mad og bruger kød, som alle kan spise. Har du særlige hensyn kan du melde dette til underviseren første mødegang.
Tilmelding: Der er plads til 10-12 fædre med hveret barn påkøkkenskolen, så du skal være hurtig på tasterne og tilmelde dig. (oplys den adresse, hvor barnet er registreret i Furesø kommune).
Afbud skal ske til Pia på tlf. 6169 7213 (evt. sms hvis der er kort tid til kurset skal begynde).
Har du ikke mulighed for at tilmelde dig på nettet, kan du ringe til os, og så finder vi en løsning. Eller til DOF Furesø Fritidsskole – tlf. 70 20 65 74, der også kan tage imod din tilmelding. Når du har tilmeldt dig her får du en betalingskode til atbetale 200 kr. for de 5 gange. Det er efter først til mølle princippet.

Stavnsholtskolen
Stavnsholtvej 43