Fars Køkkenskole (Furesø kommune)

29-01-2020
Farum
Optager løbende
Fars køkkenskole er for fædre og deres børn, der går i 2.-4. klasse i Furesø Kommune.
Er tiden ofte knap, når I skal lave aftensmad?

Er det svært at finde på retter, som også børnene kan lide, og som er nemme at lave?
Er det svært at få børnene med til at lave mad?
Er madlavning bare ikke lige dig?

Så grib chancen, og meld dig til Danmarks sejeste køkkenskole for fædre og børn!
Hvad er Fars køkkenskole? Fars køkkenskole er for fædre og deres børn, der går i 2.-4. klasse. Sjove og dygtige undervisere sætter gang i køkkenløjerne, hvor du og dit barn/dine børn laver god, sund mad på en sjov måde. Hvis far ikke har mulighed for at komme, er det helt ok, at barnet følges med bonusfar, onkel, bedstefar, eller en anden voksen mand – husk det er kun for mænd! Fars køkkenskole forløber over 5 aftener, hvor vi mødes iskolekøkkenet på Stavnsholtskolen en gang om måneden
Hvis du aldrig har prøvet at lave mad eller måske ikke lige synes, at det er det letteste i verden, så lover vi, at du sagtens kan være med. Samtidig får du en helt speciel mulighed for at få en kanon oplevelse sammen med dit barn/dine børn.
Det koster kun 200kr. i alt for at du og 1-2 børn kan deltage 5 aftener og få mad, opskrifter og undervisning. En af gangene må du endda invitere en gæst til at komme og spise sammen med jer. Fx mor, bedstefar, søster eller en legekammerat. Vi laver mad og bruger kød, som alle kan spise. Har du særlige hensyn kan du melde dette til underviseren første mødegang.
Tilmelding: Der er plads til 10-12 fædre og deres børn påkøkkenskolen, så du skal være hurtig på tasterne og tilmelde dig. Tilmeldingen er åben nu.
Når du har tilmeldt dig her får du en betalingskode til atbetale 200 kr. for de 5 aftener. Det er efter først til mølle princippet. NB: tilmeldinger fra deltagere fra andre kommuner vil i første omgang komme på venteliste, idet tilmeldte fra Furesø har første prioritet. Og kurset er for nye deltagere og ikke en fortsættelse af tilsvarende kursus fra i efteråret. Har du ikke mulighed for at tilmelde dig på nettet, kan du ringe til os, og så finder vi en løsning. Marianne Fels, Sundhedsfaglig koordinator. Center for Social & Sundhed - Tlf: 7235 5657
Fars køkkenskole er et hit! ”Tak for et fantastisk kursus. Drop tanken om tvungen forældreorlov til fædre, men lad dem alle deltage på dette kursus, når poderne er 7-9 år. Meget mere givtigt...:-)” – sådan skriver en far på vores Facebook-side! En bedre anmeldelse kan vi vist ikke få.
Vil du vide mere? Hvis du vil vide mere om Fars køkkenskole? www.farskoekkenskole.dk og www.facebook.com/farskoekkenskole

Stavnsholtskolen
Stavnsholtvej 43
3520 Farum

29-01-2020 kl. 16:20
Underviser Fars Køkken skole
Skolekøkken

DOF Birkerød Fritidsskole
3460 Birkerød
E: post@fritidsskoler.dk

Fototransfer og mixed media i akrylmaleri.

18-04-2020
Farum
Optager løbende
Fototransfer og mixed media i akrylmaleri. Her lærer du at kombinere figuration med abstrakt maleri. For begyndere og øvede. Ved fototransfer overfører vi et printet motiv på den malede flade – dvs at du kan bruge dine fotos og andre prints direkte I dit maleri. På dette kursus lærer du teknikken. Der er scanner og printer til rådighed, så vi kan bearbejde fotos og printe dem på velegnet papir. Så vi laver flotte bunde I akrylmaling, indsætter fototransfers og fortsætter maleriet med skrift og skabelontryk og andre lette mixed media teknikker. Her får du helt nye muligheder for at kombinere et grafisk og malerisk udtryk. Sjovt og kreativt. Du skal selv medbringe materialer til akrylmaling. Udgift til papir og prints må påregnes. Inden kursusstart modtager du mere information om materialer osv.
Se mere: www.anettemartinussen.dk
Anette Martinussen. Tlf: 61686271