03-09-2018

En stærk ryg
Dette hold er for dig, som har en svag ryg og har brug for individuelle hensyn. Vi træner med øvelser, som er skånsomme og effektive. Fokus er på ryg, skuldre og muskelkorsettet, men vi træner også kroppens øvrige store muskelgrupper. Hele kroppen gennemarbejdes. Ved øget styrke og kropsbevidsthed, kan du blive bedre til at passe på din ryg.
Undervisningen er særligt tilrettelagt i forhold til deltagernes handicap, og der er højst 8 deltagere på holdene. Kursisterne skal underskrive en erklæring for berettigelse til at deltage på holdet.

03-09-2018 kl. 09:30
Anne Otar Nielsen

Engelsk A1

07-09-2018
11:50 Fredag
Værløse
Genopfriskning. Du har lært engelsk for mange år siden uden at bruge det. Her får du mulighed for at opbygge og udvide dit ordforråd. Grammatikken kommer på plads via samtaler og øvelser. Du får større sproglig sikkerhed i samtale og hverdagssituationer, så du fx kan klare dig bedre på rejser.

Der skal regnes med udgifter til materialer.

Satellitten

07-09-2018 kl. 11:50
Albena Radeva
Mødelokale 3

AOF Nordsjælland
2840 Holte
E: kontakt@aof-nordsj.dk

10-09-2018

10-09-2018 kl. 08:30
Betina Wegner Bredahl

Engelsk B2 - Business

10-09-2018
Engelsk B2 - Business
Do you master participating in meetings? Could you improve your presentations skills? How strong are you in negotiations?
You will learn expressions and vocabulary for core business skills in English as taking part in meetings, carry our presentations, negotiations, socializing etc.
Focus will be on training the skills and interchanging experiences from dealing with customers from around the world.
It is expected that each participant can communicate well in English, as the course will be all in English.

10-09-2018 kl. 18:00
Allan If Jensen
12,5

Engelsk B1 Konversation

13-09-2018
B1 konversation
Dette kursus er til dig, som føler dig sikker med dagligdags engelsk. Vi lægger stor vægt på det talte sprog og læser tekster om forskellige og aktuelle emner fra den engelsketalende verden. Vi læser også en novelle, diskuterer og fortolker den.Holdet giver mulighed for at øve sig i mundtlig engelsk på et mellem niveau. Du er desuden velkommen til at kontakte underviserne vedr. valg af trin.

13-09-2018 kl. 10:50
Ana Monge Del Olmo

En duft af bøger

03-10-2018
Farum
Birgitte Hamborg fortæller om 6 romaner, som alle har fået flotte anmeldelser. Det er ikke en forudsætning, at bøgerne er læst. Foredragene kan bruges som inspiration til at gå i gang med bøgerne. Bøgerne gennemgås og placeres i forfatterskabet og i tidens litterære strømninger.
le roman.
Jesper Wung Sung: EN ANDEN GREN, 2017
I denne slægtsroman fortæller forfatteren om sine oldeforældres utrolige kærlighedshistorie. I 1902 ankommer San Wung Sung med en flok kinesere til København for at blive udstillet i Tivoli. En af tilskuerne, Ingeborg, forelsker sig heftigt i ham. De bliver gift og bor med deres børn i usle boliger i stor fattigdom, bliver aldrig accepteret af familien og samfundet, men holder sammen livet ud.. De Gyldne Laurbær 2017.

Colson Whitehead: DEN UNDERJORDISKE JERNBANE, 2017
En totalt anderledes fortælling om de amerikanske slaver i en af de mest brutale perioder i Staternes historie. Den 16- årige markslave Cora flygter fra en plantage i Georgia væk fra misrøgt og umenneskelige forhold. Hun får hjælp fra et hemmeligt, organiseret netværk af idealister - den underjordiske jernbane. Romanen, der fik Pulitzer-prisen 2017, trækker tråde op til race-konflikterne i dag i USA.

Leila Slimani: VUGGESANG, 2018
En psykologisk drama om en morderisk barnepige, og om hvordan det kunne gå så galt for en ung velhavende familie, der søger en barnepige. Det er også et samtidsportræt af Frankrig i dag med store klasseforskelle. Forfatteren, der er født i Marokko, fik Goncourt-prisen 2016 og er siden udnævnt til rådgiver for præsident Macron.

Maren Uthaug: HVOR DER ER FUGLE, 2017
Vi er i første halvdel af 1900-tallet, hvor Johan, der er forelsket i Hanna, mister sin far og gifter sig med præstens datter Marie for at få jobbet som fyrmester på en lille forblæst, isoleret ø på Norges vestkyst. En Nordic noir roman om et lille samfund lukket om sig selv og fyldt med hemmeligheder, løgne, svigt, vold og ulykkelig kærlighed. Forfatteren er også stribe-tegner og var nomineret til Læsernes Bogpris 2018.

Celeste Ng: SMÅ PÅSATTE BRANDE, 2018
Hvem har retten til et barn? Den uformuende mor, der har givet barnet fra sig og vil have det tilbage efter et år? Eller den velhavende og kærlige familie, som barnet har boet hos siden fødslen? Er det biologien eller kærligheden, der skaber gode forældre?
Romanen, der også handler om race, klasse og kultur, der støder sammen i en lille middelklasseby l Midvesten, var i 2017 New York Times-bestseller og årets bog i USA.

Lars Saabye Christensen: BYENS SPOR, 2018
En roman om 32-årige Maj, der er aktiv i Røde Kors og gift med Ewald, ansat på et reklamebureau, og deres søn Jesper, som er kejtet og anderledes. En på-sporet-af-den-tabte-tid-roman om Oslo og om små kår og stor smålighed i efterkrigstiden af en af Norges største forfattere, som tidligere har fået Nordisk Råds Litteraturpris for romanen Halvbroderen.

6 onsdage den 3.10, 31.10, 28.11, 9.1, 6.2, 6.3.19

Kulturhuset i Farum