Velkommen til designværksted fordrenge og piger 1-7 klasse. Vi arbejder med kreativitet og du bruger din fantasi og du får nye venskaber. Vi erto lærere på holdet : Jeanne er kunstner og Henriette er designer og vi har begge mange års erfaring i at udvikle børns kreativitet.
Vi synes at børn har godt af ro, fordybelse og at dykke ned i kreativiteten og få selvtillid. Hver gang lavervi 5 produkter, som man kantage med hjem. Vi afprøver teknikker og materialer. Vi er vilde med bæredygtighed og genbrug og at laver ting af ispinde, naturens blade, gamle knapper, gamle plakater osv. Vi laver genbrugssmykker, filtbilleder, tegne øvelser, blomster buketter der skal tegnes og stoftrykkes, guld medaljer, bygger huse og broer af pap og ispinde. Søndage 27 feb, 27 marts, 24 april , 22 maj , 12 juni kl 10-15 i Stien aktivitetshus. Det koster100 kr. for de planlagte gange og så kan dukomme så mange søndage, som du har lyst til.
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Designer Henriette Rolf Larssen . Tlf 29919061. hrl@webnetmail.dk.
OBS: I finder Stien ved at køre ind fra lyskrydset overfor nedkørslen til Farum Butikstorv.

Stien Kulturhus i Farum
Benyt ikke denne adresse: Paltholmterrasserne 1 men kør ind ved lyskrydset til Farum Bytorv.
3520 Farum

Søndag