Bevægelses og afspænding

23-10-2018
Farum
Bliv glad, styrket, udspændt og afspændt!
Vi arbejder forebyggende og fokuserer på opmærksomhed i bevægelsen. Undervisningen giver dig sved på panden og øger din kropsbevidsthed. En fin blanding af dynamiske og rolige bevægelser, lettere styrkeøvelser og den sunde kropsholdning.
Hver gang afsluttes med en kropsgennemgang. Din gevinst er et gladere hjerte, øget kropsbevidsthed, stærkere muskulatur, et bedre kredsløb, en højere koordinationsevne og en forbedret balance.

Kulturhuset i Farum
Stavnsholtvej 3

23-10-2018 kl. 09:15
Bettina Østerby
Tumlesalen

Bliv en bedre fotograf

03-11-2018
Farum
Få bedre billeder med dit digitale kamera!
Når dit kamera er indstillet på den grønne "AUTO" knap, så er det kameraets indbyggede computer, der bestemmer hvordan det færdige billede kommer til at se ud. Mange er nogenlunde tilfredse med de fleste billeder, der er optaget med denne automatik.
Hvis du selv vil have bedre styr på det færdige billede, skal du prøve nogle af de mange andre muligheder. F.eks. lærer du hvordan du "fryser" en hastig bevægelse og hvordan du får baggrunden "udvisket". Du lærer også at "komponere" et godt motiv, som vil glæde både dig selv og andre.
Teknikken i de moderne kameraer, giver os mange muligheder for at tage gode billeder i alle situationer- af børn i leg, sportsbegivenheder, familiens højtider, dyr og natur, samt ferier og rejser. Lær at benytte de rigtige indstillinger til enhver situation!
På kurset gennemgår vi det tekniske og det kunstneriske, både med teori og med praktiske øvelser. Medbring kamera, evt. ekstraudstyr samt instruktionsbog.

03-11-2018 kl. 10:00
Knud Vedel
Auditorium

E: kontakt@aof-nordsj.dk

Babyhopla, sang og sjov, 3-12 mdr.

07-01-2019
Babyhopla, sang og sjov.
For Babyer 3 - 12 måneder og forældre/bedsteforældre

Vil du styrke din babys primære sanser, som er grundlæggende for alt andet udvikling?

Her er aktiviteter hvor din baby ligger/sidder, samt lege hvor I begge er i bevægelse.

Prøv at fungere som et legestativ for din baby, hvor han/hun kan gynge, svinge m.m.

Nye og gamle hyggelige sange og lege, som du sikkert genkender.

Du kan give din baby mad og skifte ble til hver en tid i undervisningen.

For yderligere information, kontakt underviser Lene Sylvest tlf. 42395911.

BEMÆRK: angiv navn og alder på barnet i bemærkningsfeltet.

07-01-2019 kl. 14:30
Lene Sylvest Ammitzbøll
dansesal

Bliv en bedre fotograf

26-01-2019
Farum
Få bedre billeder med dit digitale kamera!

26-01-2019 kl. 10:00
Knud Vedel