Tag børnene med til julebagning og lad os hygge med at bage de lækreste julesmåkager, samt andet julebag.
Lad børnene pynte de lækre småkager og brug evt nogle af børnenes kreationer som en herlig julegave til bedsteforældre.
Børn elsker at bage og lave ting i køkkenet med de voksne og på dette kursus har vi god til at hygge om bagningen sammen med børnene,
samtidig med alle lærer kunsten at bage lækre småkager Vi skal bage de MEST lækre knasende sprøde brunkager som smager af JUL.
Lave en småkagegrunddej som kan bruges til flere slags julesmåkager
Lære kunsten at vride og koge de bedste klejner.
Fremstille de lækreste kransekagestykker til julens arrangementer.Der må påregnes ekstra udgifter til materialer.Medbring Kagedåser / Bagepapir/ kagerulle samt stof sprøjtepose med stjernetyl og beholdene til lækkerierne.

Kirstinebjergskolen, Indre
Indre Ringvej 175